B2B

Žage za rezanje cevi

Stružno orodje

Rezkalno orodje

Ploščice

Navojno orodje

Vrtalno orodje

Pehanje

Vpenjalno orodje

Rotorezkarji

Razno

Specialno orodje

Merilno orodje

Mini & micro orodje

POVPRAŠEVANJE

Pošlji

Predstavljajte si rezalnik cevi in oblikovalec, ki reže cevi hitro, natančno in varno. Stroji so prenosni, enostavni za uporabo in prenašanje. Pritegnejo z večkrat nagrajenim dizajnom, ki je všeč tudi vašim očem. Ali je za rezanje cevi in oblikovanje še kaj več potrebno? Sedaj si lahko sliko iz svojega uma vzamete v roke in si izberete lažje in bolj priročno delo z vsemi cevnimi deli z Exactom. Izbor je vaš.

V zadnjih dvajsetih letih je Exact razvil več sodobnih in uspešnih električnih orodij za rezanje cevi, oblikovanje in obdelavo. Inovativni izdelki iz Exacta povečujejo učinkovitost dela s cevmi na popolnoma novo raven.

Rezalniki cevi Exact so primerni za vse vrste cevnih materialov Jeklene, nerjaveče jeklene, kislo-odporne cevi Litega železa, duktilnega (nodularnega litja), lito železo s plastjo betona, cevi iz steklenih vlaken Bakrene cevi Ventilacijske cevi Vse vrste plastike (PE, PP, PVC itd.) cevi.

En stroj je vse-v-enem rešitev, ki omogoča rezanje ali oblikovanje cevi z zelo različnimi velikostmi. Rezanje cevi je bistveno hitrejše (do 10-krat) v primerjavi s tradicionalnimi metodami. Rezultat končnih površin cevi je natančen in enakomeren – cevi so takoj pripravljene za spoje.

Natančni rezalniki cevi se lahko uporabljajo skoraj povsod, saj so v večini držav odobreni za notranjo uporabo – na primer, v primerjavi z brusilniki pod kotom, so požarni nevarnosti bistveno manjše.

 

 

 

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam