B2B

Režimo cevi iz nerjavnega jekla: 10 x hitreje

Kako rezati cevi iz nerjavnega jekla 10x (ali v tem primeru 27x) hitreje?

Najučinkovitejši način za rezanje nerjavnega jekla (primerjava)
Rezanje cevi iz nerjavnega jekla je običajno težka in počasna naloga, še posebej, če je orodje, ki se uporablja za delo, kotni brusilnik. Kotni brusilnik ni le počasen in nenatančen, ampak tudi nevaren in nagnjen k nesrečam.
 
Cevi iz nerjavnega jekla težko rezati zaradi njihove narave materialne sestave. Ker kotni brusilnik sploh ni bil izumljen za rezanje cevi – da ne omenjamo zahtevnih materialov za cevi – ni čudno, da je rezultat takšen, kot je.
 
Po drugi strani so dragi in izjemno težki industrijski stroji sposobni rezati materiale cevi iz nerjavnega jekla skoraj v enem utripu, vendar stroji običajno niso zelo prijazni in težke stroje je težko premikati. To pomeni, da je treba cevi pripeljati do stroja, namesto da bi pripeljali stroj do cevi.
 
To pogosto ni zelo produktivno v okoljih, kjer je treba delo opraviti na vsestranski način, ko je treba cevi rezati na določenih mestih ali ko je preprosto neprijetno premikati cevi. Naj omenim le nekaj razlogov.
 
A kaj, če bi za to obstajala rešitev. Stroj, ki je lahek in prenosen, kot je kotna brusilka, a ima enako moč velikega industrijskega rezalnega stroja?
 
Tu nastopi Exact PipeCut 220 INOX. Stroj je bil izumljen na podlagi želja kupcev iz zgoraj navedenih razlogov. Prejšnje žage za cevi Exact so sposobne rezati materiale iz nerjavnega jekla, vendar je glavna prednost novega stroja izjemno podaljšana življenjska doba rezila pri rezanju cevi iz nerjavnega jekla (veliko, veliko več rezov, preden se rezilo otope) skupaj s posebnostjo. ki preprečuje kontaminacijo cevi na občutljivih površinah cevi – zahvaljujoč deli, ki se dotikajo cevi, so izdelani iz nerjavnega jekla.
 
Nenazadnje nova žaga za cevi INOX reže nerjavno jeklo veliko hitreje kot prejšnji modeli rezalnikov cevi, saj so tehnične specifikacije optimalne za to vrsto materialov.
 
Torej, koliko je dejansko hitrejše rezanje nerjavnih cevi z Exactom v primerjavi s kotnim brusilnikom?
 
Običajno do 10-krat hitreje.
 
Tokrat smo ga želeli preizkusiti v akciji in naredili primerjavo žage za cevi INOX 220 in kotnega brusilnika.
 
Rezultat?
Poglejte spodaj in se prepričajte, če pa še vedno ne verjamete, nas pokličite za demonstracijo v živo 🙂
Pokličite na 037033013 ali pišite na pk@dolinsek-s.si
Za vse modele prelistajte katalog!!!

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam