B2B

Navojna držala

Podjetje Dolinšek – S ponuja različna držala za navoje, primerna za različne operacije vrezovanja navojev. Ne glede na to, ali potrebujete držala za vrezovanje navojev za notranje ali zunanje postopke vrezovanja navojev, miniaturna držala orodja za tesne vdolbine ali držala orodja za vrezovanje navojev in utorov, imamo za vas poskrbljeno.

Stružno orodje

Rezkalno orodje

Ploščice

Navojno orodje

Vrtalno orodje

Pehanje

Vpenjalno orodje

Rotorezkarji

Razno

Specialno orodje

Merilno orodje

Mini & micro orodje

POVPRAŠEVANJE

Pošlji

Navojno držalo

je primerno za stroj za vreteno, stružnico , za rezanje notranjih lukenj.  Hkrati je držalo, ki lahko reši namestitev notranje luknje, poseben partner za vaš avto. In držalo, primerno za večino ročnih stružnic za splošno uporabo.

Pogoste težave s struženjem navojev:
* Evakuacija ostružkov: Pogost dejavnik pri struženju navojev, ki povzroči zlom vložkov, je ovijanje odrezkov okoli dela. Obstajajo načini in načini, da se to prepreči, kot je vzdrževanje močnega pretoka hladilne tekočine na območje, ki ga konica reže, in sam rezalni rob. To pomaga pri odvajanju ostružkov, hkrati pa preprečuje pregrevanje in izgorevanje konice.
* Druga metoda je spreminjanje smeri reza. Na primer, če obračate desni navoj proti vpenjalu, ga zamenjajte z levim navojem. Rezanje od zadnje strani navoja proti sprednji strani lahko potisne odrezke s sprednje strani dela in prepreči, da bi ostala ovita okoli dela.

Včasih je iskanje pravilnih ocen in podatkov o rezanju lahko zamudno (in kot ve vsak inženir v delavnici, je čas denar!)

Poglejte kataloge ali nas kontaktirajte in pomagali vam bomo z izbiro.

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam