B2B

WEBSI 2021 “LJUDSKI ZMAGOVALEC” za najboljšo spletno stran

ZMAGA !!!!!!

V Festivalni dvorani v Ljubljani je 16.9.2021, potekala podelitev prestižnih WEBSI nagrad, kjer so izpostavljeni in nagrajeni digitalni presežki Slovenije! V letošnjem letu, se je potegovalo za laskave nazive rekordnih 170 projektov, v 31 kategorijah.

Tam je bilo tudi naše podjetje Dolinšek-S, ki je za spletno stran www.dolinsek-s.si med spletnimi velikani v kategoriji “LJUDSKI ZMAGOVALEC” za najboljšo internetno stranosvojilo prvo mesto.

https://websi.si/news/znani-so-websi-spletni-prvaki-2021

To dokazuje, da lahko tudi mala podjetja uspejo, če imajo za sabo vrhunsko ekipo in vizijo.

Kdo je rekel, da tudi strojna industrija ne more biti zanimiva za širše občinstvo?

Mi smo svet strojništva  predstavili na sodoben, drugačen in ustvarjalen način.

Da je tak projekt uspel, je trajalo kar nekaj časa, dela in sodelovanja več udeležencev.

Zato se želimo ob tej priložnosti zahvaliti vsem našim  dobaviteljem #kyocera #korloy #yamawa #osawa #fanar #Nikkotools #BedrunkaHirth #Dixiepolytool #cromwell #dummel #elliot #fmt #guabo #magafor #mktools #polledri #quick # steinertechnology #bluedan, …, da so nas pri tem podprli in nam dali potrebno gradivo, ko smo ga potrebovali.

Posebna zahvala gre ekipi DEMAR d.o.o., z Mariom Šarčevićem, ki je prisluhnila našim željam. Slišali so naše ideje in jih spremenili v izjemen izdelek, kar lahko vidite, če obiščete www.dolinsek-s.si. Gre za ekipo vrhunskih strokovnjakov, ki razmišljajo “izven okvira” in razumejo stranko in njene želje https://demar.si/premium-web-pages/

Seveda naše podjetje danes ne bi bilo v tej obliki brez naše izjemne ekipe zaposlenih , Mirko Kovačič, Barbara Ovčina, Pavel Knez, Tomaz Glinsek, Matej Pahor, Nataša Štefančič Kvar, Alma Salkić, Sanela Bešić, Alen Ožir, ki dajejo strankam najboljše tehnološke rešitve.

Nenazadnje bi se radi zahvalili vsem našim strankam, ki že leta sodelujejo z nami in so več kot le številka, so naši partnerji. Hvala vsem, ki ste glasovali za nas in za našo spletno stran  www.dolinsek-s.si.

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam