B2B

Predstavitev

Podjetje DOLINŠEK-S, D.O.O. že od leta 1993 pomaga reševati probleme na področju obdelave kovin.

Z leti trdega dela smo si pridobili zaupanje naših poslovnih partnerjev in tako postali prepoznaven partner pri prodaji rezilnega orodja. Z zastopanjem svetovno poznanih blagovnih znamk prinašamo k nam nove tehnologije. Kvalitetno orodje, tehnično svetovanje, inovacije, hitra odzivnost in kvalitetne poprodajne storitve so garancija za dolgoročno zaupanje.

Maksimalno povečajte proizvodnjo z našo ponudbo visokokakovostnega strojnega orodja.

Naše osnovno vodilo je maksimalna usmerjenost na naše stranke. Našim kupcem znamo prisluhniti in vedno ponuditi najboljšo rešitev, ter tudi vse poprodajne aktivnosti. S tem naši kupci dobijo dolgoročnega strokovnega partnerja in svetovalca s področja orodja, na katerega se vedno lahko obrnejo.

Strokovno. Hitro. Zanesljivo.

SKUPAJ USTVARJAMO ZGODBO.
ZGODBO O USPEHU, SODELOVANJU IN RAZVOJU.
NADALJUJMO JO.

Več kot dvajset let v življenju podjetja ni malo, še zlasti zaradi vseh sprememb, ki smo jih bili v tem času deležni. Pridobljene izkušnje in dokazana sposobnost uspešnega poslovanja nas vodijo v priložnost dojemati in reševati vaše probleme celovito in sistemsko. Prepričan sem, da smo lahko zanesljiv poslovni partner in da lahko v sodelovanju z vami nadaljujemo zgodbo o uspehu. Naši usposobljeni strokovni svetovalci vam zagotavljajo strokovno svetovanje na vseh področjih odrezovanja, kot so rezkanje, vrtanje, struženje in vrezovanje navoja. Ponujamo vam rezalno orodje, ki bo ravno to kar iščete.

»The best way to predict your future is to create it.«
— Abraham Lincoln

Mirko Kovačič – CEO

Zagotovljamo Kvaliteto

Naš cilj je postati sinonim kakovosti na področju obdelave kovin in dolgoročno oskrbovati naše kupce z izdelki najvišje kakovosti.

Varčujemo z Energijo

Varujemo okolje, varčujemo z energijo in skupaj s svojimi strankami ustvarjamo prijetno delovno in bivalno okolje. Za danes. Za jutri.

Skrbimo za Okolje

Skrb za okolje je pomemben del vizije našega podjetja. Z svojim ravnanjem se na vseh nivojih poslovanja trudimo pozitivno vplivati na okolje.

30 +

let izkušenj

40 +

dobaviteljev

10000 +

zadovoljnih strank

100 %

korektnost & strokovnost

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam