B2B

Navojne čeljusti

Navojne čeljusti so orodje, namenjeno za rezanje navojev na zunanjih površinah cevi ali palic.  Čeljusti za rezanje navojev se vedno uporabljajo s posebno rezalno zmesjo, ki namaže matrico in pomaga pri odstranjevanju ostružkov. Čeljust za navoj se lahko uporablja za rezanje navojev ali utorov v cevi, tako da jih je mogoče privijati skupaj. Pri Dolinšek-S prodajamo čeljusti različnih kvalitetnih dobaviteljev.

Stružno orodje

Rezkalno orodje

Ploščice

Navojno orodje

Vrtalno orodje

Pehanje

Vpenjalno orodje

Rotorezkarji

Razno

Specialno orodje

Merilno orodje

Mini & micro orodje

POVPRAŠEVANJE

Pošlji

Navojna čeljust

je orodje, namenjeno za rezanje navojev na zunanjih površinah cevi ali palic.  Čeljusti za rezanje navojev se vedno uporabljajo s posebno rezalno zmesjo, ki namaže matrico in pomaga pri odstranjevanju ostružkov. Čeljust za navoj se lahko uporablja za rezanje navojev ali utorov v cevi, tako da jih je mogoče privijati skupaj.

Vrste navojnih čeljusti:

Navojne čeljusti so običajno dveh vrst.

  • OKROGLE navojne čeljusti so zasnovane tako, da se prilegajo T-ročaju, ( Okrogle so običajno izbira za rezanje novih navojev)
  • HEX navojne čeljusti pa se lahko uporabljajo z običajnim ročnim orodjem. (Ključi in vtičnice.)  Šestrobne navojne čeljusti običajno uporabljajo kot lovilec za popravilo obstoječih.

Za kaj se uporabljajo čeljusti?

Čeljusti se uporablja za rezanje ali oblikovanje moškega dela parnega para (npr. vijak). Postopek rezanja ali oblikovanja navojev se imenuje vrezovanje navojev, medtem ko se postopek z uporabo čeljusti imenuje vrezovanje navojev. Obe orodji lahko uporabite za čiščenje niti, ki se imenuje chasing.

vrste navojnih in vreznih matic čeljusti navojna čeljust

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam