Dolinšek-S, d.o.o. Šempeter, Vrtna ulica 9, 3311 Šempeter

B2B
evropski sklad

Razno Quick

Predstavljamo dobavitelja Quick. Za tem imenom stojijo vrhunski izdelki za rebričenje orodja.

Stružno orodje

Rezkalno orodje

Ploščice

Navojno orodje

Vrtalno orodje

Pehanje

Vpenjalno orodje

Rotorezkarji

Razno

Specialno orodje

Merilno orodje

Mini & micro orodje

POVPRAŠEVANJE

Pošlji

Nenehno naraščajoče zahteve glede kakovosti površinske obdelave pomenijo izredne zahteve v tehnologiji narezovanja. Vrhunske končne izdelke je mogoče doseči le s prvovrstnimi orodji ali celo s posameznimi oblikami orodij, da je razlika v videzu in funkcionalnosti v primerjavi s standardnimi izdelki oprijemljiva za uporabnika. Posamezne rešitve izdelkov vodijo do vrhunskih izdelkov. Predstavljamo dobavitelja Quick. Za tem imenom stojijo vrhunski izdelki za rebričenje.

Quick je premium blagovna znamka Hommel + Keller in  eno največjih imen za rebrirna orodja. V tem sektorju Quick ponuja kolesa, ki so brušena. Quick ima tudi največja kolesa (Ø42 mm) in orodja, ter najmanjša navojna kolesa (Ø8,9 mm), ki ustrezajo tudi zelo majhnim strojem v standardnem programu. Seriji C611 in C612 se prodajata, vključno s patentirano hitro hladilno enoto, ki jo je mogoče namestiti na orodje. V odseku za narezke z obrazci imamo orodja (F711 / F712), ki jih lahko uporabimo kot 1-kolesno ali dvokolesno različico z vlaganjem v dve ločeni orodji. Trikolesno orodje za narezovanje, ki je na voljo v treh različnih izvedbah, ima tri ločene nastavljive navojne čeljusti, kar prinaša več prednosti. https://youtu.be/iF8w7KI2QuI

STROKOVNJAKI ZA VAS

Da bo vaša odločitev lažja ter kvaliteta 100% zagotovljena, vam z našimi strokovnjaki nudimo strokovno pomoč in brezplačen posvet pri izbiri najboljše tehnologije in rezilnega orodja na tržišču.

Naročite Pregled

  30 let

  Kontaktirajte nas

  Živijo!

  Kaj bomo počeli danes?

  Prijava na novice

  Socialna omrežja

  Kako vam lahko pomagamo danes?

  Klepet v živo Posvet tehnologa Pišite nam