B2B

Navojne ploščice

Orodja za navoje naših dobaviteljev so na voljo za visoko kakovostno obdelavo različnih oblik navoja v različnih korakih.

Stružno orodje

Rezkalno orodje

Ploščice

Navojno orodje

Vrtalno orodje

Pehanje

Vpenjalno orodje

Rotorezkarji

Razno

Specialno orodje

Merilno orodje

Mini & micro orodje

POVPRAŠEVANJE

Pošlji

Ko čas napreduje in metode obdelave napredujejo, morajo biti tehnologi vedno previdni pri izbiri pravilnih razredov in pravilnih rezalnih podatkov za njihovo uporabo. Poleg tega bo stabilna nastavitev vedno pomagala pri rezanju niti in končni obdelavi površine.

Evakuacija ostružkov pri navojnih ploščicah

Pogost dejavnik pri struženju navojev, ki povzroči zlom ploščice, je ovijanje odrezkov okoli dela. Obstajajo načini in načini, da se to prepreči, kot je vzdrževanje močnega pretoka hladilne tekočine na območje, ki ga konica reže, in sam rezalni rob. To pomaga pri odvajanju ostružkov, hkrati pa preprečuje pregrevanje in izgorevanje konice. Druga metoda je spreminjanje smeri reza. Na primer, če obračate desni navoj proti vpenjalu, ga zamenjajte z levim navojem. Rezanje od zadnje strani navoja proti sprednji strani lahko potisne odrezke s sprednje strani dela in prepreči, da bi ostala ovita okoli dela.

Izbira pravilnih stopenj in rezalnih podatkov: Včasih je iskanje pravilnih ocen in podatkov o rezanju lahko zamudno (in kot ve vsak inženir v delavnici, je čas denar!).

V primeru, da želite svetovanje naših tehnologov pri izbiri pravega orodja kliknite na kontakte https://dolinsek-s.si/o-nas/lokacija-kontakt/ .

Lahko pa rezervirate našega tehnologa kar preko rezervacijske platforme.

Pregled držal primernih za navojne ploščice najdete tukaj!

 

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam