B2B

PROFESIONALNO REZANJE CEVI

Dobrodošli v prihodnosti rezanja in posnemanja cevi

Dobrodošli v prihodnost rezanja in posnemanja cevi

Natančne in profesionalne žage za cevi so narejene za vse, ki želijo doseči boljše rezultate z manj dela.

Natančen sistem – naj rezanje cevi in ​​posnemanje robov presega vašo domišljijo

Predstavljajte si rezalnik cevi, ki reže hitro, natančno in varno. Stroji so prenosni, enostavni za upravljanje in prenašanje.

V zadnjih dvajsetih letih je Exact Tools razvil več sodobnih in uspešnih električnih orodij za rezanje, poševno rezanje in obdelavo cevi. Inovativni izdelki podjetja Exact, dvigujejo učinkovitost dela cevi na povsem novo raven.

Natančni rezalniki cevi so primerni za vse vrste materialov cevi

  • Jeklo, nerjavno jeklo, kislinsko odporne jeklene cevi
  • Litoželezo, nodularno lito železo, litoželezo z betonsko plastjo, cevi iz steklenih vlaken
  • Bakrene cevi
  • Prezračevalne cevi, HVAC
  • Vse vrste plastičnih (PE, PP, PVC itd.) cevi

Dobrodošli v prihodnost natančnega rezanja cevi, kjer naredite več dela z manj truda in pozabite na 100-letni način

En sam stroj je rešitev, vse v enem, ki omogoča rezanje ali poševno rezanje cevi zelo različnih velikosti. Rezanje cevi je bistveno hitrejše (do 10-krat), v primerjavi s tradicionalnimi metodami. Dobljene končne površine cevi so natančne in enotne kakovosti – cevi so takoj pripravljene za spajanje.

Natančni rezalniki cevi se lahko uporabljajo skoraj povsod, saj so v večini držav odobreni za uporabo v zaprtih prostorih – na primer, v primerjavi s kotnimi brusilniki je nevarnost požara bistveno manjša.

Natančni rezalniki cevi so enostavni za premikanje in uporabo brez truda, saj naprave med rezanjem ni treba podpirati. Ker je rezanje hitro in ne zahteva moči, je fizična obremenitev dela zelo majhna.

Ergonomska oblika rezalnikov cevi Exact omogoča izogibanje nesrečam pri delu in s tem povezane odsotnosti pri delu.

Rezalniki cevi Exact, ki so hitri in enostavni za uporabo, bistveno izboljšajo delovno učinkovitost. Rezultati so bolj kakovostni in doseženi hitreje v primerjavi s prejšnjimi metodami. Patentirana in vrhunska tehnologija, ki se uporablja za elektroniko, motorje in mehanizme, zagotavlja zelo visokokakovostno, profesionalno rešitev, ki izpolnjuje večino, če ne vse zahteve za zelo različne vrste cevi, delovišča in aplikacije.

Izdelki Exact so zasnovani tako, da imajo dolgo življenjsko dobo in so enostavni za vzdrževanje. Povsem običajno je, da so rezalniki cevi, ki so bili naročeni pred desetimi leti, še vedno v vsakodnevni uporabi.

Zmagajo vsi: zaposleni se pri delu počutijo bolje, napredek pri delu se pospeši, izboljšana produktivnost pa je dobra za dobiček podjetja.

Eksaktni rezalniki cevi predstavljajo trajnostni razvoj: pri obdelavi cevi lahko poraba energije orodja znaša le 15 % kotnega brusilnika, vse komponente orodja pa je mogoče reciklirati. Skratka, rezalniki za cevi Exact so razviti za profesionalce, ki cenijo sodobne rešitve iz več razlogov. Nekateri želijo delati z manj truda, drugi želijo biti bolj produktivni v istem časovnem oknu. Seznam se nadaljuje. Vsi imamo razloge, da nadgradimo svoj način dela, a vprašanje je – Kaj je vaš razlog in ali ste pripravljeni na naslednjo stopnjo?

 

Na voljo je ogromno modelov za vaše potrebe. Vabimo vas, da si ogledate katalog https://dolinsek-s.si/wp-content/uploads/2024/02/EXACT_catalough.pdf

Pokličite našo  svetovalko na št. +386 3 703 30 13 ( Alma)

Lahko skočite na internetno stran našega dobavitelja in tam pogledate vse modela, ki ustrezajo vašim pogojem https://exacttools.com/product-category/pipe-saws/

 

Kako razrezati cevi iz nerjavečega jekla 10x (ali v tem primeru 27x) hitreje?

Najučinkovitejši način za rezanje nerjavečega jekla (primerjava)

Rezanje cevi iz nerjavečega jekla je običajno težka in počasna naloga, še posebej, če je za delo uporabljeno orodje kotni brusilnik. Kotni brusilnik ni le počasen in nenatančen, ampak tudi nevaren in lahko povzroči nesreče.

Materiale za cevi iz nerjavečega jekla je težko rezati zaradi njihove narave sestave materiala, da bi dodatno mešali posodo. Ker kotni brusilnik sploh ni bil izumljen za rezanje cevi – da ne omenjam zahtevnih materialov za cevi – ni čudno, da je rezultat tak, kot je.

Po drugi strani pa so dragi in izjemno težki industrijski stroji sposobni rezati materiale za cevi iz nerjavečega jekla skoraj v trenutku, vendar stroji običajno niso zelo prijazni do uporabnika in težke stroje je težko premikati. To pomeni, da je treba cevi pripeljati do stroja, namesto da bi stroj pripeljali do cevi.

To pogosto ni zelo produktivno v okoljih, kjer je treba delo opraviti na vsestranski način, ko je treba cevi rezati na določenih mestih ali ko je preprosto neprijetno premikati cevi. Naj omenim le nekaj razlogov.

A kaj ko bi za to obstajala rešitev. Stroj, ki je lahek in prenosljiv kot kotni brusilnik, a ima enako moč velikega industrijskega stroja za rezanje?

Tu nastopi Exact PipeCut 220 INOX . Stroj je bil izumljen na podlagi želja kupcev iz zgoraj navedenih razlogov. Prejšnje žage za cevi Exact lahko režejo materiale iz nerjavečega jekla, vendar je glavna prednost novega stroja izjemno podaljšana življenjska doba rezila pri rezanju cevi iz nerjavečega jekla (veliko, veliko več rezov, preden se rezilo otopi) skupaj s posebno funkcijo ki preprečuje kontaminacijo cevi na ranljivih površinah cevi – zahvaljujoč deli, ki se dotikajo cevi, so izdelani iz nerjavečega jekla.

Ne nazadnje nova žaga za cevi INOX reže nerjavno jeklo veliko hitreje kot prejšnji modeli rezalnikov cevi, saj so tehnične specifikacije optimalne za to vrsto materialov.

Torej, koliko hitreje je dejansko rezanje nerjavnih cevi z Exactom v primerjavi s kotnim brusilnikom?

Običajno do 10-krat hitreje.

Tokrat smo jo želeli preizkusiti v akciji in naredili primerjavo žage za cevi INOX 220 in kotnega brusilnika.

rezultat?

Za odgovor si oglejte spodnji video!

 

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam