Dolinšek-S, d.o.o. Šempeter, Vrtna ulica 9, 3311 Šempeter

B2B
evropski sklad

Ureditev delavnic

Portfelj izdelkov vključuje omarice s predali, delovne mize, CNC skladiščne in transportne sisteme, sisteme delovnih mest z nastavitvijo višine in brez njih (workraster, workergo, workline, hydline, powerline in workalu), medsebojno povezane sisteme delovnih mest in mobilne logistične sisteme ter opremo za delavnice, kot regali, delovne plošče, garderoba in omarice na tečajih ter delovni stoli.

Stružno orodje

Rezkalno orodje

Ploščice

Navojno orodje

Vrtalno orodje

Pehanje

Vpenjalno orodje

Rotorezkarji

Razno

Specialno orodje

Merilno orodje

Mini & micro orodje

Omare za orodja

Skladiščenje vpenjalnega orodja

Oprema delovne postaje

Oprema delovne postaje 1

Oprema mobilne delovne postaje

Oprema mobilne delovne postaje 1

Elektronske omare

Dodatki

POVPRAŠEVANJE

Pošlji

BEDRUNKA & HIRTH Bedrunka + Hirth je eden vodilnih proizvajalcev tovarniške opreme v Nemčiji. Bedrunka + Hirth s sedežem v Bräunlingenu v Schwarzwaldu proizvaja opremo za industrijo, trgovino in storitveni sektor na površini več kot 5000 kvadratnih metrov. Portfelj izdelkov vključuje omarice s predali, delovne mize, CNC skladiščne in transportne sisteme, sisteme delovnih mest z nastavitvijo višine in brez njih (workraster, workergo, workline, hydline, powerline in workalu), medsebojno povezane sisteme delovnih mest in mobilne logistične sisteme ter opremo za delavnice, kot regali, delovne plošče, garderoba in omarice na tečajih ter delovni stoli. Koncepti, kot so industrija 4.0, Smart Factory in Digital Twin, niso več načrti za prihodnost. Bedrunka + Hirth se vse bolj osredotoča na inteligentno industrijo in se spoprijema z današnjimi izzivi: prezaposleni zaposleni, vedno večja zapletenost in pomanjkanje kakovosti.  https://youtu.be/KJtufNyCncU

STROKOVNJAKI ZA VAS

Da bo vaša odločitev lažja ter kvaliteta 100% zagotovljena, vam z našimi strokovnjaki nudimo strokovno pomoč in brezplačen posvet pri izbiri najboljše tehnologije in rezilnega orodja na tržišču.

Naročite Pregled

  30 let

  Kontaktirajte nas

  Živijo!

  Kaj bomo počeli danes?

  Prijava na novice

  Socialna omrežja

  Kako vam lahko pomagamo danes?

  Klepet v živo Posvet tehnologa Pišite nam