B2B

Delavniško pohištvo: za učinkovite delovne postopke

MADE IN GERMANY

Da bi vam, stranki, dali jasno predstavo o tem, kakšna bo vaša delavnica pozneje in ali so delovni procesi pravilno opisani, so vsi predmeti, kot so delovne mize, omare in stroji, natančno poustvarjeni v naših programih načrtovanja. Opremo in prizore načrtovanja je mogoče vizualizirati ne le kot slike, ampak tudi kot filme. Če je vse po želji, se izdelki naročijo, dostavijo in namestijo.

Bedrunka+Hirth je eden vodilnih proizvajalcev tovarniške opreme in ročnih delovnih sistemov v Nemčiji. Na sedežu v Bräunlingenu v Schwarzwaldu Bedrunka+Hirth proizvaja opremo za industrijo, trgovino in storitveni sektor na površini več kot 8.800 kvadratnih metrov. Z novo lokacijo v Remscheidu, da bi kupcem iz osrednje Nemčije omogočili vpogled v raznolikost izdelkov, se Bedrunka+Hirth predstavlja z velikim številom eksponatov v razstavnem salonu “Artwerkstatt Mitte”. Portfelj izdelkov vključuje omare za predale, delovne mize, CNC skladiščne in transportne sisteme, sisteme delovnih mest z in brez nastavitve višine (workrasterworkergo, workline, hydlinepowerline in workalu), medsebojno povezane sisteme delovnih mest in mobilne logistične sisteme ter pripomočke za delavnice, kot so police, delovne ploščegarderobe in omarice za vrata na tečajih ter delovni stoli.

Koncepti, kot so industrija 4.0, pametna tovarna in digitalni dvojček, niso več načrti za prihodnost. Bedrunka+Hirth se vse bolj osredotoča na inteligentno industrijo in se sooča z današnjimi izzivi: preobremenjenimi zaposlenimi, vse večjo kompleksnostjo in pomanjkanjem kakovosti.

“Workplace 4.0” prikazuje rešitev za točno te težave. Ergonomski asistent se uporablja vzdolž celotne vrednostne verige: od vhodnega blaga, montaže in nadzora kakovosti, do odhodnega blaga in zagona. Tool-Server-Modularna kratko TSM®, je nova generacija predalov, ki jih dopolnjujeta spiralni prodajni avtomat in vrtljiva bobnasta naprava: Sodobna serija omaric je opremljena s petimi različnimi tehnologijami zaklepanja in omogoča diferenciran nadzor dostopa – po potrebi z obsežnim ali preprostim upravljanjem vlog in pravic. Poleg tega modularna zasnova predalov in predalov ter opcijska integracija programske opreme za shranjevanje in administracijo uporabniku omogočata maksimalno prilagodljivost in varnost naložb. Poleg standardnega programa lahko kadarkoli izdelamo tudi inštalacije po meri kupca. Načrtovanje objektov s predlogi je opremljeno s 3D risbami, ki so že v vaših korporativnih barvah. Naša terenska prodajna ekipa in svetovalci za objekte so vedno na voljo za kompetentno svetovanje.

Učinkovito delavniško pohištvo zajema naslednje elemente:

 

 

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam