B2B

Vrtalne ploščice

Naši dobavitelji vam ponujajo različen možnosti izbire vrtalnih ploščic in vrtalnega orodja.

Stružno orodje

Rezkalno orodje

Ploščice

Navojno orodje

Vrtalno orodje

Pehanje

Vpenjalno orodje

Rotorezkarji

Razno

Specialno orodje

Merilno orodje

Mini & micro orodje

POVPRAŠEVANJE

Pošlji

Kaj je vrtalna ploščica?

Sveder z gibljivim vstavkom sprejema ploščice, ki se vpnejo v telo orodja, ki je zasnovano za njihovo sprejem. Rezalni rob vložka se uporablja, dokler ne postane obrabljen, nato se indeksira ali obrne, da se pokaže nov rezalni rob. Ko so vsi rezalni robovi ploščice neuporabni, ga običajno zavržemo in zamenjamo z novim.

Za razliko od trdnih svedrov večina svedrov na ploščice, ki se uporabljajo za splošno vrtanje, povzročajo slabo natančnost obdelave in neuravnoteženo obliko lukenj zaradi asimetrične geometrije ploščic. To povzroči težave pri izdelavi lukenj, ki so globlje od trikratnega premera svedra (3D).

Za rešitev tega problema so bili tako osrednji kot obodni vložki in centriranje KING DRILL posebej zasnovani za uravnoteženje razporeditve ploščic z optimizacijo naklona, da bi učinkovito izdelali luknje pri petih premerih svedra (5D). Optimizirana zasnova rezila in žlebov KING DRILL povečuje učinkovitost vrtalnih mehanizmov
zaradi odličnega tvorjenja odrezkov in oblike odrezkov. Vijačne oljne luknje na KING DRILL proizvajajo bolj gladka evakuacija odrezkov.

To pa je le eden od naših top prodajnih artiklov ( večkrat je tudi v promociji, kjer dobiti sveder in 10 ploščic za zelo eko ceni),če želite se lahko prijavite na naše akcije.

Drugi tak je Kyocera DRA sveder na ploščice:

Kyocera Unimerco predstavlja DRA MagicDrill – novo generacijo svedrov z zamenljivo konico.
Ta DRA MagicDrill ima novo in inovativno zasnovo orodja, kjer je vrtalna glava vpeta s funkcijo vijaka. To pomeni manjšo obrabo telesa svedra, poleg tega pa je zamenjava vložka na konici svedra enostavna in priročna. Poleg tega je mogoče uporabiti različne dimenzije vložkov. Z drugimi besedami, lahko uporabite isto telo svedra za več dimenzij ploščic, pojasnjuje Simon Sondrup, vodja prodaje pri Kyocera Unimerco.

Ploščico lahko zamenjate večkrat in še vedno dosežete stabilno in varno vpenjanje, brez nevarnosti zloma ali težav s kakovostjo – niti na konici svedra niti na telesu svedra. To pomeni prihranke, hkrati pa je vpenjanje natančno in enostavno.

Nizka rezalna sila in dobra natančnost lukenj. Zaradi zasnove konice svedra ima novi sveder DRA nizko rezalno silo in odlično samocentriranje. Relativno agresiven nagibni kot pri geometriji konic in večji premer traku omogočata, da je DRA v procesu vrtanja izjemno lahek. Telo orodja optimizirano redčenje odrezkov in visoko togost. To ima za posledico visokokakovostne luknje z odlično okroglostjo in povečano zanesljivostjo postopka, poleg tega pa zmanjša ali odpravi potrebo po dodelavi. Vse to so pomembni dejavniki za produktivnost.

Dva različna premaza za skoraj vse potrebe
DRA MagicDrill je na voljo v dveh različicah z dvema različnima kvalitetama premaza Kyocera Megacoat na ploščicah. To omogoča obdelavo večine vrst materiala obdelovanca.

Ena kakovost, PR1535, s prevleko Megacoat Nano, ima za posledico odličen vsestranski sveder za učinkovito obdelavo jekla in nerjavnih materialov. PR1535 je zelo toplotno odporen, kar poveča življenjsko dobo in stabilnost orodja.

Druga vrsta vložka, PR1525, s prevleko Megacoat, je primerna za lito železo. Obe kakovosti sta na voljo v številnih različnih dimenzijah – od Ø7,94 do Ø25,5 mm ter v 3xD, 5xD in 8xD

 

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam