B2B

Rezkanje z velikim pomikom in veliko globino rezov

Kyocera novost

MFH Boost zagotavlja stabilno obdelavo do ap = 2,5 mm

Kyocerina celotna ponudba MFH je obsežna linija učinkovitih rezkarjev z visokim pomikom, zasnovanih za procese, kjer je velik volumen odrezkov odločilen dejavnik.

MFH Boost je del te serije in ima posebej oblikovane ploščice, zaradi katerih je uporaben pri aplikacijah z globino reza do 2,5 mm (ap). MFH Boost je še posebej primeren za, med drugim, čelne robove, rezanje utorov, vijačno rezkanje, navijanje in potopitev.

Rezkarji v seriji Boost so na voljo kot čelni rezkar, čelni rezkar ali vijačni tipi, vsi pa uporabljajo enake vzdržljive ploščice GM, ki so reverzibilne in imajo 4 rezalne robove na ploščico. To vam zagotavlja ekonomično rešitev orodja z dolgo in predvidljivo življenjsko dobo orodja, prvič pa je MFH Boost zdaj na voljo tudi s Kyocerinim vmesnikom ISO PSC.

Ko morata prostornina in hitrost čipa iti z roko v roki s stabilnostjo in zanesljivostjo, je MFH Boost vznemirljiva rešitev, ki bi si jo morali podrobneje ogledati. MFH Boost je serija učinkovitih rezkarjev z visokim pomikom, ki imajo posebej oblikovano konveksno ploščico, zaradi katere so popolni v širokem razponu aplikacij z globino reza do 2,5 mm (ap). MFH Boost je tako očitna izbira, med drugim za čelno in konturno rezkanje, rezanje utorov in vijačno rezkanje, navijanje in potopitev, kjer je treba odstraniti veliko materiala v najkrajšem možnem času.

Serija MFH Boost je izjemno učinkovita rešitev pri srednje zahtevnih aplikacijah pri splošni strojni obdelavi, vendar je zelo primerna tudi za segmente, kot sta avtomobilska in vesoljska proizvodnja, kjer je potrebna trajna, stabilna in varna proizvodnja. Serija je na voljo v dimenzijah od Ø22 do 80 mm (Z2-Z10) in zagotovljen vam je visoko učinkovit postopek v materialih, kot so jeklo, nerjavno jeklo in lito železo – pa tudi v toplotno odpornih zlitinah, kot je titan

Rezkarji serije MFH Boost so na voljo kot čelni rezkar, čelni rezkar ali vijačni tipi, vsi pa uporabljajo enake vzdržljive ploščice GM, ki so reverzibilne in imajo 4 rezalne robove na ploščico. To vam zagotavlja ekonomično rešitev orodja z dolgo in predvidljivo življenjsko dobo orodja, ki je hitro, vsestransko in zanesljivo, hkrati pa zmanjša stroške vašega rezalnega orodja na minimum.

MFH BOOST Z VMESNIKOM PSC

Kyocera proizvaja široko paleto obdelovalnih orodij za struženje, rezanje utorov in rezkanje, ki so združljiva z vmesniki ISO PSC – C3, C4, C5 in C6.

Kot novost lahko sedaj kupite tudi MFH Boost z vmesnikom ISO PSC, sistem s poligonalnimi stranicami in dvojnimi naležnimi površinami, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev sil, posledično povečano centriranje in stabilnost orodja. To pomeni, da lahko dosežete lepši videz površin, večjo prepustnost in izboljšano življenjsko dobo orodja v primerjavi s tradicionalnimi zapisovalnimi sistemi.

KLJUČNE PREDNOSTI MFH BOOST
  • Povečana prostornina odrezkov v primerjavi z običajnimi rezkarji z visokim pomikom do 2,5 mm (ap) zagotavlja največji pretok v vaši obstoječi proizvodni nastavitvi
  • Dvostranska 4-kotna ploščica zagotavlja dolgo in predvidljivo življenjsko dobo orodja, kar pomaga zmanjšati vaše skupne proizvodne stroške
  • Profil brisača na straneh ploščice zmanjša korake med ponavljajočim se konturnim rezkanjem obdelovanca.
  • Obsežna ponudba tipov rezkarjev in dimenzij od Ø22 do 80 mm, z zasnovo proti tresljajem za učinkovito obdelavo pri srednje grobih aplikacijah
  • Serija rezkalnih strojev ima zelo širok spekter uporabe v različnih materialih, kot so jeklo, nerjaveče jeklo, lito železo in titan, kar pomeni, da so stroški rezalnega orodja minimalizirani.

Če želite izvedeti več o seriji MFH Boost ali o tem, kako lahko spremenijo vašo proizvodnjo, se obrnite na naše strokovnjake. Nudimo tako svetovanje pri izbiri najboljšega orodja za vaše potrebe, kot tudi pomoč pri implementaciji rešitve v vašo proizvodnjo, da dosežete najboljše izhodišče za optimalen proces.

Za vse informacije nas kontaktirajte na:
📧 as@dolinsek-s.si
☎️ +386 3 703 30 13
☎️ +386 3 703 30 14

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam