B2B

K NOTCH – NOVE PLOŠČICE ZA VISOKO NATANČNO IZREZOVANJE UTOROV
    

KORLOY je predstavil K Notch, ploščice za visoko natančno izrezovanje žlebov z visoko togostno vpenjalno zasnovo (za visoko natančno izrezovanje utorov).   Stabilnost obdelave je zaradi svoje odlične trdnosti pri visoki temperaturi in nizke toplotne prevodnosti ključnega pomena pri obdelavi materialov, ki se uporabljajo za letala, medicinske pripomočke in precizne obdelovalne dele. Pri rezanju tovrstnih težko rezanih materialov pomanjkanje obdelovalne stabilnosti vodi do težav, kot so zmanjšana hrapavost površine, neustrezna natančnost dimenzij in klepetanje.

K Notch ploščice imajo odlično vpenjalno stabilnost zaradi svoje sponke na grabni površini in 3-stranskega (spodnja, stranska in zadnja stran) vezanja. Vpenjalni sistem zagotavlja izjemno stabilnost pri obdelavi, saj se vpenjalna sila povečuje s silo zategovanja za vpenjalne vijake.

K Notch ploščice spadajo v pet kategorij glede na najsodobnejšo zasnovo:

  • KNG (površina zgrabljanja: ravna),
  • KNGP (površina zgrabljanja: pozitivna),
  • KNR (površina zgrabljanja: ravna+okrogla),
  • KNRP (površina zgrabljanja: pozitivna+okrogla) , in
  • KNB (prazno).

Pri rezanju je maks. globina reza je 6,35 mm, širina rezalnega roba pa se lahko spreminja od 0,79 mm do 6,35 mm. Poleg tega ponuja eno samo držalo, ki ga je mogoče vpeti na različne oblike in širine rezalnega roba, tako da uporabnikom zagotavlja večjo udobje pri izbiri orodja.

K Notch utorne  ploščice zagotavljajo močnejšo odpornost proti varjenju in izboljšano hrapavost površine zaradi odlične priprave robov in zrcalne grabljive površine.

S PVD prevleko PC5300 in PC8110 se ploščice lahko uporabljajo za obdelavo številnih obdelovancev, vključno z jeklom, nerjavnim, litim železom, neželeznimi kovinami in HRSA.

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam