B2B

Spremenite svoj vrtalnik v VEČNAMENSKI STROJ ZA OBDELAVO KOVIN s SiteH3ro™

ROTABROACH ŽAGA - NOVOST NA NAŠEM TRGU

Zasnovan tako, da zagotavlja vsestransko, visoko zmogljivo obdelavo kovin na katerem koli združljivem vrtalniku. Držalo SiteH3ro™ omogoča uporabo naše obsežne palete specializiranih rezalnih orodij SiteHero™, vključno s: stopenjskimi svedri, stopenjskimi svedri, navojnimi svedri in svedri.

Kaj je SiteH3ro?

Držalo, ki se enostavno pritrdi na udarni ključ, zagotavlja tudi varno delo na višini in na deloviščih, kar je še posebej uporabno v gradbeništvu in mostovni industriji, kjer se lahko padajoča orodja izkažejo za resno težavo v primeru okvare nosilca.

S SiteH3ro, lahko opravljate vrsto različnih funkcij obdelave kovin brez potrebe po magnetnem vrtalniku, transformatorju ali drugi veliki opremi – to olajša delo v tesnih prostorih ali za daljša obdobja lažje kot kdajkoli prej.

Povežite se, kliknite, pojdite.

Zasnovana za udobjenaša paleta SiteH3ro je narejena za obdelavo kovin z minimalnimi težavami. Naši nosilci in orodja SiteH3ro uporabljajo Poveži, kliknite, pojdite. Ta preprosta nastavitev poskrbi, da je orodje hitro in varno zavarovano, kar je idealno za delo na kraju samem.

Poveži: Vstavite držalo na kvadrat udarnega ključa, vstavite pritrdilni zatič . Nato povlecite ovratnico naprej, preden omogočite vstavljanje orodja.

klikniti: Vs

tavite orodje in spustite zatič, ter ga zaklenite na mestu.

Pojdi: Začnite delati z orodjem, ki je trdno pritrjeno na mestu.

 

Za vse informacije in cene pokličite 037033013

 

 

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam