Dolinšek-S, d.o.o. Šempeter, Vrtna ulica 9, 3311 Šempeter

B2B
evropski sklad

HSS Stružno orodje

Najbolj osnovno orodje za struženje, ki se je  uporabljalo v preteklosti so stružni noži iz HSS. HSS stružni noži so običajno  kvadraste oblike različnih dimenzij, za uporabo je  potrebno HSS stružni nož ročno nabrusiti pravilno obliko glede na uporabo in kvaliteto obdelovanca.

Stružno orodje

Rezkalno orodje

Ploščice

Navojno orodje

Vrtalno orodje

Pehanje

Vpenjalno orodje

Rotorezkarji

Razno

Specialno orodje

Merilno orodje

Mini & micro orodje

POVPRAŠEVANJE

Pošlji

HHS Stružni noži

Najbolj osnovno orodje za struženje, ki se je  uporabljalo v preteklosti so stružni noži iz HSS. HSS stružni noži so običajno  kvadraste oblike različnih dimenzij, za uporabo je  potrebno HSS stružni nož ročno nabrusiti pravilno obliko glede na uporabo in kvaliteto obdelovanca. HSS stružni noži so  razmeroma poceni vendar brušenje orodja vzame nekaj časa, poleg tega je vprašljiva ponovljivost oblike in višine brušenja. HSS ima glede na druga stružna orodja, ki obstajajo zelo kratko življenjsko dobo še posebej, ko se struži kvalitetnejše materiale.

V primeru, da želite ponudbo le teh prosim kliknite na povezavo https://dolinsek-s.si/orodja/struzno-orodje/ , kjer si lahko izberete obliko in dolžino palice. Če želite pomoč nas kontaktirajte na ns@dolinsek-s.si ali as@dolinsek-s.si .

 

STROKOVNJAKI ZA VAS

Da bo vaša odločitev lažja ter kvaliteta 100% zagotovljena, vam z našimi strokovnjaki nudimo strokovno pomoč in brezplačen posvet pri izbiri najboljše tehnologije in rezilnega orodja na tržišču.

Naročite Pregled

  30 let

  Kontaktirajte nas

  Živijo!

  Kaj bomo počeli danes?

  Prijava na novice

  Socialna omrežja

  Kako vam lahko pomagamo danes?

  Klepet v živo Posvet tehnologa Pišite nam