B2B

Nekaj najbolj pogosto povpraševanih navojnih svedrov v našem prodajnem  programu.

Strojni navojni sveder

je vrsta orodja, ki se uporablja za rezanje navojev na notranji strani luknje. Strojni navojni svedri  se uporabljajo za ustvarjanje notranjih navojev v obdelovancu, ki se lahko uporabljajo za sprejem vijakov ali drugih pritrdilnih elementov. Obstaja več različnih vrst strojnih navojnih svedrov, vključno s stožčastimi navojnimi navoji, vmesnimi navojnimi navoji in spodnjimi navojnimi navoji, ki se uporabljajo za različne stopnje postopka rezanja navojev. Konični navoji se uporabljajo za začetek navoja, vmesni navoji se uporabljajo za ustvarjanje večine navoja, spodnji navoji pa se uporabljajo za ustvarjanje končnih navojev. Strojni navoji so izdelani iz hitroreznega jekla ali karbida in se uporabljajo v številnih aplikacijah, vključno z avtomobili, vesoljstvom in gradbeništvom.

Naši navojni svedri so vrhunske kvalitete in jih uporabljajo skoraj vsa strojna podjetja v Sloveniji.

Za pravilno izbiro se lahko poslužite  najnovejšega APP -a našega dobavitelja Yamawa  ali pa kontaktirate nas na  03 703 30 13 in pomagali vam bomo izbrati najboljšega za vas. Naj si bo to glede na ceno ali kvaliteto.

 

Nekaj najbolj pogosto povpraševanih navojnih svedrov v našem prodajnem  programu.

Yamawa program:

 

Namenjen primarno za rezanje navojev v nikljevih litinah. Namenjen primarno za rezanje navojev v nikljevih litinah.

 

Namenjen za toplotno odporne materiale in zahtevne zlitine ( toolox 44, titan,…).

 

Namenjen za rezanje navojev v poboljšan material do 37 HRC oz. do 1400 N/mm2.Namenjen za rezanje navojev v poboljšan material do 37 HRC oz. do 1400 N/mm2.

 

Namenjen za rezanje navojev v aluminij in aluminjaste litine, baker, medenino in ostale barvne kovine.Namenjen za  rezanje navojev v aluminij in aluminjaste litine, baker, medenino in ostale barvne kovine.

 

Prvi izbor za rezanje navojev v sivo litino modulatno litino, aluminjasto litino, ter baker. Prvi izbor za rezanje navojev v sivo litino modulatno litino, aluminjasto litino, ter baker.

 

 Zasnovani so za srednje hitrosti rezanja (~10 m/min za SP+VA oziroma ~15 m/min za SL+VA); predlagamo sinhrono togo navijanje.Zasnovani so za srednje hitrosti rezanja (~10 m/min za SP+VA oziroma ~15 m/min za SL+VA); predlagamo sinhrono togo obdelavo.

 

Serija Z-PRO “Razvoj visoko zmogljivega obdelovanja.” Visoko zmogljiva rešitev za različne vrste materialov obdelovancev in aplikacij. Serija Z-Pro predstavlja izjemen rezultat skoraj 100-letnega strokovnega znanja pri združevanju visokokakovostnih surovin in premazov z inovativne rezalne geometrije.

 

Fanar program:

je izboljšana (nadgrajena) verzija dobro znanega navojnega svedra 800. Popolnoma prenovljena konstrukcija omogoča vrezovanje tudi nerjavnega jekla. Inovativna proizvodna tehnologija zagotavlja podaljšano življensko dobo in učinkovito obdelavo.

 

 

strojni navojni sveder pm

MASTER T A P je bil konstruiran za visoko zmogljivo rezanje navojev, na širokem spektru materialov, kot so:
JEKLO, NERJAVNO JEKLO, ŽELEZNE LITINE, NEŽELEZNI MATERIALI, TOPLOTNO ODPORNI MATERIALI IN TITANOVE ZLITINE.

Navojni sveder se lahko uporablja na sistemih:

* visoko zmogljivi obdelovalni centri, z možnostjo obdelave z visokimi rezalnimi hitrostmi,
* starejši CNC stroji ,
* klasični stroji z nižjimi rezalnimi hitrostmi.

 

 

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam