B2B

Dolinšek-S, d.o.o. Šempeter, Vrtna ulica 9, Šempeter v Savinjski dolini

evropski sklad

Notranje in zunanje navojne ploščice in držalo gratis

V akciji!

V tem tednu imamo za vas pripravljeno promocijo zunanjih in notranjih navojnih ploščic, dobavitelja NikkolTools.
Ploščice temeljijo na inovativnem postopku izdelave kalupov (TPM), ki zagotavlja tudi na sintranih geometrijah stopnje ostrine in natančnosti, ki so običajno dosežene pri dražjih brušenih vrstah.
Pri nakupu 10 kosov ( lahko mešate korake, po 5 kosov, da dosežete potrebno količino) vam držalo podarimo. 

Kar pomeni kupiš 10 kosov ploščic ( notranjih ali zunanjih) po ceni 12,04€ za kos, plačaš 120,40€+DDV, držalo pa dobiš GRATIS. Držalo lahko izbereš sam (spodaj v tabeli je prikazano katera držala so na razpolago). Promocija je veljavna samo do razprodaje zalog.

Notranje navojne ploščice

Pri nakupu 10 kosov notranjih navojnih ploščic po ceni 12,04€/kos, vam PODARIMO notranje navojno držalo. Izbirate lahko med različnimi velikostmi držal. Da dosežete 10 kosov je možno kombinirati ploščice po 5 kosov ( velikosti spodaj v tabeli).

Naroči

Zunanje navojne ploščice

Pri nakupu 10 kosov zunanjih navojnih ploščic po ceni 12,04€/kos, vam PODARIMO zunanje  navojno držalo. Izbirate lahko med različnimi velikostmi držal. Da dosežete 10 kosov je možno kombinirati ploščice po 5 kosov ( velikosti spodaj v tabeli).

Naroči

STROKOVNJAKI ZA VAS

Da bo vaša odločitev lažja ter kvaliteta 100% zagotovljena, vam z našimi strokovnjaki nudimo strokovno pomoč in brezplačen posvet pri izbiri najboljše tehnologije in orodij na tržišču.

Naročite Pregled

  Kontaktirajte nas

  Živijo!

  Kaj bomo počeli danes?

  Prijava na novice

  Socialna omrežja

  Kako vam lahko pomagamo danes?

  Klepet v živo Posvet tehnologa Pišite nam