B2B

KGZ – NOVA REŠITEV ZA REZANJE

MOČNA, NATANČNA IN ZANESLJIVA SERIJA ZA VARNO OBDELAVO MAJHNIH OBDELOVANCEV.

Povsem nova serija KGZ dobavitelja Kyocera, za proizvodnjo majhnih delov je obsežna linija držal orodij in ploščic, razvitih za avtomatske stružnice – znana tudi kot Swiss-machining. Vsa držala v seriji KGZ imajo na novo razvit dizajn in vpenjalni mehanizem za močno vpenjanje ploščice, ki je edinstven in posebej razvit za aplikacije, kot so žlebljenje in rezanje, lahko pa se enostavno uporablja tudi za aksialno in vzdolžno struženje.

Na novo razvita in robustna  serija KGZ je zelo primerna, ko iščete učinkovitost in produktivnosti z vzdržljivostjo in skrajšanjem časom postopka.

Držala v seriji so na voljo v široki paleti izvedb s premeri gredi od 10×10 – 25×25, prav tako, kot možnost so tudi držala z integriranimi hladilnimi kanali, ki zagotavljajo pravilen dovod hladilne tekočine/maziva neposredno v območje rezanja. Z optimalnim hlajenjem na rezalnem robu lahko povečate hitrost in skrajšate čas postopka v obdelovalni stružnici ali normalizirate hitrost pomika in svojemu orodju zagotovite znatno daljšo življenjsko dobo.

ENOSTAVNA ZAMENJAVA VLOŽKA

Zaradi zasnove orodja KGZ je zamenjava ploščic hitra in enostavna, tako da je produktivnost ohranjena. Ko je nova ploščica nameščena v držalo, je s profilom v obliki črke V na zgornjem in spodnjem delu ploščice centriran v položaj, hkrati pa se opre na zadnji rob ležišča, tako da le ta  doseže najboljšo stabilnost na petih površinah. Ko je vpenjalni mehanizem v držalu zategnjen, se potegne navzdol in nazaj v ležišče plošče. To zagotavlja robustno in močno vezavo ploščice, zaradi česar je KGZ stabilen tako pri izdelavi lepih površin, kot pri veliki količini in učinkovitosti odrezkov.

 

Linija KGZ je v posebno poletni promociji Kyocera 2024

Kjer pri nakupu  20 kos ploščic, dobite držalo 
BREZPLAČNO.

Promo koda: FY25-01-TD

📧 as@dolinsek-s.si
☎️ +386 3 703 30 13
☎️ +386 3 703 30 14
🌐 www.dolinsek-s.si

Kontaktirajte nas

Živijo!

Kako ti lahko pomagamo?

Prijava na novice

Socialna omrežja

Kako vam lahko pomagamo danes?

Klepet v 弔ivo Posvet tehnologa Pi分ite nam